Și-au violat fetița de 2 ani și au vândut imaginile pe internet: planificau aceleași orori și cu fetița nenăscută

Și-au violat fetița de 2 ani și au vândut imaginile pe internet: planificau aceleași orori și cu fetița nenăscută

O poveste cu adevărat îngrozitoare vine din SUA. Gerrad Coddington în vârstă de 25 de ani și Christina Nelson-Coddington în vârstă de 29 de ani, din Valea Pauls din Oklahoma, au fost condamnați la închisoare pe viață . Cuplul este acuzat că și-a abuzat fiica de numai doi ani și că intenționau să facă același lucru cu fetița aflată încă în pântecele mamei-mostru

Datorită gravității crimelor lor, celor doi pedofili nu li se va acorda posibilitatea de a solicita eliberarea condiționată. Acuzațiile formulate împotriva lor sunt  șocante : și-ar fi încătușat, bătut și violat fiica cea mică și ar fi distribuit și vândut imaginile abominabile de pe web. Așteptau să se nască și cealaltă fetiță pentru a face același lucru !

Judecătorul Leah Edwards i-a condamnat Gerrad Coddington și Christina Nelson-Coddington pentru 29 de infracțiuni sexuale, inclusiv violuri, abuzuri, incest și producerea de imagini pedopornografice.

Citește și Fetiță de 4 ani violată și ucisă: mama și tatăl vitreg condamnați

 

Mike Hunter, avocatul general din Oklahoma, a numit crimele „cele mai grave pe care le-am văzut vreodată” . Hunter a adăugat: „Acești doi indivizi au fost implicați în acte oribile de abuz și violență împotriva unor copii nevinovați … Acțiunile acestor doi indivizi sunt oribile, de neconceput, de neiertat.”

Hunter a felicitat pentru munca despusă judecătorulului  Edwards, Centrului național a copiilor dispăruți și exploatați, precum și grupului de lucru care se implică în depistarea  infracțiunilor efectuate pe Internet împotriva copiilor, precum și avocațiilor. Trista Hale Stratton , chiriașa monștrilor  Coddingtons, a fost total surprinsă de acuzațiile și arestarea cuplului în iunie 2019. Potrivit radiodifuzorului KFOR ar fi declarat: „Nu știu ce să mă gândesc. Sunt familia mea. Sunt niște oameni fantastici ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.