Și-au ucis tatăl care le violentase ani de zile : începe procesul celor trei surori din Rusia

Le-a tratat ca pe niște sclave, le-a torturat și abuzat sexual…Până când Kristina, Angelina și Maria, trei tinere surori din Rusia, decid să oprească violența tatălui lor, Mihail Khachaturyan, înjunghiindu-l în apartamentul familiei de la periferia Moscovei. La doi ani după crimă, tinerele (19, 18 și 17 ani la acea vreme) sunt pe cale să fie supuse unui proces care se așteaptă să înceapă miercuri. Acuzația este de crimă premeditată iar pedeapsa poate fi de până la 20 de ani.

Era 27 iulie 2018 când Mikhail Khachaturyan în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort pe scările blocului în care locuia împreună cu fiicele sale. Pe corp erau prezente semne de înjunghieri. Kristina, Angelina și Maria , fiicele victimei au fost imediat arestate pentru crimă . După o lungă serie de violențe, bărbatul ar fi fost amețiți de  fiicele sale cu un spray  provocându-i o criză de astm. Astfel, temându-se de viața lor, cele trei fete au așteptat ca tatăl lor să adoarmă și l-au lovit un ciocan și un cuțit. Deși bărbatul a încercat să fugă, el a murit pe scările blocului.

Citește și Un tată și-a ucis un fiu de 11 luni aruncându-l într-un râu: „Se transforma în diavol”

Mărturiile, expertiza medicilor și psihologilor nu sunt suficiente pentru a confirma versiunea fetelor care povestesc un coșmar care a durat ani, alcătuit din violențe de tot felul. Ferocitatea atacului asupra tatălui lor, înregistrat de camerele de supraveghere le-a acuzat și mai mult. În ianuarie 2019 apare acuzația de crimă premeditată care, în Rusia, prevede închisoarea de la 8 la 20 de ani .

Cazul celor trei surori ucigașe după ce au fost victime ale violenței domestice provoacă senzație. Din Rusia, dezbaterea se face în jurul lumii, Wikipedia le dedică și o pagină în limba engleză .

În 2017 în Rusia, a fost aprobată o lege care dezincriminează infracțiunile comise în contextul familiei. Violența care nu cauzează „vătămări corporale grave” se pedepsește cu o amendă de aproximativ 300 de euro și 15 zile de arest . Potrivit asociației „Anna”, desfășurată împotriva violenței împotriva femeilor, 9.600 de femei sunt ucise în familie în fiecare an în Rusia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.rferl.org/a/khachaturyan-sisters-trial-jury-selection-postponed-third-time/30931836.html
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.