Și-au ucis copila de doi ani otrăvind-o pentru a ascunde semnele torturilor la care era supusă

Și-au ucis copila de doi ani otrăvind-o pentru a ascunde semnele torturilor la care era supusă

După ce au bătut-o crunt până la punctul de a le provoca fracturi pe întregul corpul și ruptura organelor interne,  mama ei Eve și partenerul ei au prefereat să o îndoape cu codeină ,  un analgezic puternic care o ucidea încet.

 

Pentru anchetatori le era teamă că povestea abuzurilor asupra copilului ar putea ieși la suprafață.

Își băteau în  continuu fiica  de doar 22 de luni,  atât de mult încât să-i provoace fracturile pe întregul corpul și a organelor interne și ca să nU fie descoperiți au încercat să o facă să nu mai plângă, i-a dat copilei doze masive de codeină s-au dovedit fatale. Acesta este motivul pentru care un cuplu de părinți britanici, Abigail Leatherland de 26 de ani și Thomas Curd, în vârstă de 31 de ani, sunt acuzați de crimă.

 

Copilul fusese găsit fără viață în casa familiei din Liskeard, Cornwall, în octombrie 2017. Cei doi adulți, care ulterior s-au separat, au cerut intervenția medicilor, dar a fost inutil. Femeia a spus că fetița suferea de o boală și că a murit subit.

 

În cele din urmă, după cum a fost stabilit din autopsie,  sângele ei  prezenta  cantități foarte mari de codeină , un analgezic pentru adulți, similar cu morfina și care nu ar trebui niciodată administrată copiilor.

Potrivit acuzațiilor, cei doi părinți care, pe de altă parte, neagă orice acuzație, în loc să o ducă la spital sau la un medic care ar fi putut să o trateze, preferau să îi dea substanța care o otrăvea doar pentru că le era teamă că ar putea ieși la lumină istoricul abuzului asupra copilului.

 

“Copilul prezenta răni asociate cu un accident de masina. Putem doar sa ne imaginam, durerea pe care a trebuit sa o simta”, au spus anchetatorii, adăugând: ”Decât să o fi dus la spital sau să cheme un medic, mai de grabă au preferat să se joace la video jocuri , să se uite la televizor și să-și facă selfie la câțiva pași de unde Eve murea “.

Te-ar putea interesa  și Părinți cu vârste între 26 și 23 de ani și-au violat în mod repetat fiul de 6 săptămâni

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.