Și-au tratat fiul adoptiv ca pe un animal: își făcea nevoile într-o găleată și era hrănit odată pe zi

Un cuplu din Kentucky au ajuns în spatele gratiilor după ce și-au închis fiul adoptiv de 12 ani într-o cameră fără a-l lăsa nici măcar la baie și l-au hrănit o singură dată pe zi. Marvin și Laura Reynolds au fost arestați pentru abuzuri împotriva minorilor, maltratare și răpire, dar sunt deja liberi  pe cauțiune. Originari din comunitatea Schochoh, din județul Logan, cei doi au fost arestați  datorită fiului adoptiv care, după ce a reușit să fugă din casă a întâlnit accidental o patrulă a poliției.

Potrivit Fox17, cei doi părinți, nevăzându-l în cameră,  nu a raportat dispariția băiatului. Agenții care au intervenit la fața locului au descoperit situația îngrozitoare în care era forțat să trăiască copilul. Cameră era extrem murdară, cu o singură fereastră de 2 × 4, urme de fecale și urină nu numai în găleată dar și pe jos. Părinții s-au justificat în fața agenților spunând că băiatul era pedepsit pentru un comportament neadecvat.

Studiu coronavirus: aerul condiționat răspândește mai repede infecția?

Mărturiile celorlalți copii au scos la suprafață adevărul acestei povești îngrozitoare: ei au povestit că băiatul era închis toată ziua în cameră și că i s-a dat o singură masă masă pe zi o găleată pe care să o folosească ca baie. Mai mult aceștia  au declarat că era „tratat pe ca un animal” de când a fost adoptat de la vârsta de 5 ani.

După arestare lor judecătorul a stabilit o cauțiune de 20.000 de dolari iar acum sunt liberi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.