Si-au sugrumat bebelusul imediat dupa ce s-a nascut: ”Nu ne-am dorit copilul”

Si-au sugrumat bebelusul imediat dupa ce s-a nascut: ”Nu ne-am dorit copilul”

Și-au strangulat copilul imediat după naștere, pentru că într-adevăr nu și-au dorit copilul. Andrea Torralba, de 20 de ani, și prietenul ei, David Villa, de 21 de ani, din Oxnard, California, și-au ucis fiul imediat după ce a venit în lume și au chemat o mabulanță pentru a încerca să nu trezească prea multe suspiciuni.

 

Cei doi criminali, după ce au chemat ajutoarele și autoritățile aceștia și-au dat seama exact ce s-a întâmplat cu copilul:  micuțul fusese sugrumat.  Semnele din corpul bebelușului au arătat că a fost victima abuzului, astfel că poliția a început imediat o investigație. În timpul anchetei, poliția a afirmat că Torralba și Villa și-au strangulat copilul până când acesta a devenit inconștient și apoi a cerut ajutor.

 

Potrivit Daily Mail,se pare că cuplul nu a vrut copilul și a decis să scape de el în acest fel. Acum, cei doi sunt în închisoare pentru crimă.

De Marius Oprea 

Te-ar putea interesa și Baiat de 16 ani lovit de politie in timpul unei demonstratii. „Si-a pierdut vederea la ambii ochi”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.