Și-au obligat bebelușul să bea vodcă și au distribuit imaginile pe internet: ”Era doar o glumă ”

Și-au forțat copilul nou-născut să bea vodcă și au înregistrat un video pe care l-au distribuit pe rețelele de socializare . Un tată din Noua Zeelandă a fost pus sub acuzare după imaginile șocante în care a fost imortalizat în timp ce îi dădea fiului să bea Long White, o băutură alcoolică amestecată cu vodcă.

Citește și Un băiat de 7 ani a mănâncat fără permisiunea părinților: drept pedeapsă i-au ars brațul

În videoclip se vede copilul în scutecul întins pe ceea ce ar fi ca o canapea. O femeie, poate mama  ținea sticla la gura copilului iar în video se aud râsete ,mai multor persoane.  Tatăl a postat videoclipul pe Snapchat, crezând că este ceva amuzant, dar toți utilizatori s-au răzvrătit împotriva lui, așa cum era și firesc.  Bărbatul a încercat să se apere după numeroasele amenințări primite pe Facebook, explicând că a fost în compania cu doi prieteni și, împreună cu soția sa  au vrut doar să facă un videoclip amuzant.

Autoritățile au declarat că este un video înfricoșător, dar nu au putut să-l aresteze  deoarece nu există dovezi că bebelușul ar fi băut votcă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.