Și-au legat nepotul de 6 ani în șopron timp de două săptămâni: „Ne-a furat din mâncare”

Era legat de mâini și picioare și încuiat în șopronul din afara casei de  două săptămâni, doar pentru că a îndrăznit să ia mâncare din cămara  bunicilor săi, fără a-și cere voie.  Este povestea teribilă a violenței domestice care vine din Statele Unite, unde bunicii diabolici cărora le-a fost încredințat băiețelul și frații săi au fost arestați de poliție. Descoperirea oribilă a fost făcută  duminica trecută în urma unor plângeri din partea vecinilor pentru abuz asupra copiilor. Cu toate acestea, nici măcar agenții nu au crezut că îl vor găsi pe unul dintre micuții din casă legat cu șireturi în interiorul unui șopron într-o mizerie de nedescris.

O asistentă cu Coronavirus a murit în timpul unei cezariene: nou-născutul a fost salvat

“Băiatul era legat cu mâinile la spate și era negru”, au spus agenții. Din anchetele ulterioare, a rezultat că copilul, drept pedeapsă,  era închis de două săptămâni. Bunicii crudeli sunt Esmeralda Lira, în vârstă de 53 de ani, și partenerul ei, Jose Balderas, în vârstă de 64 de ani. Tocmai bunicul, în timp ce era interogat de anchetatori, a recunoscut că a și-a pedepsit nepotul pentru că a furat mâncare din cămară. Micuțul  le-a spus detectivilor că bunica lui l-a legat întotdeauna în șopron când făcea  „ceva rău”.

Băiatul a povestit despre adevărate  torturi și că a trebuit să-și facă nevoile într-o pungă de plastic. Copilul, sora mai mare de 7 ani și fratele mai mic de 4 ani, au fost preluați de serviciile sociale. Cei doi bunici malefici își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.