Și-au lăsat fiul de două luni să moară de foame, iar geamănul este în stare gravă: cuplu arestat pentru crimă

Doi părinți sunt suspectați de uciderea fiului lor de 2 luni . Michael Madry, în vârstă de 29 de ani, și Lindsey Johnson, în vârstă de 31 de ani, au fost acuzați de crimă după ce bebelușul lor a fost găsit mort în casa lor cu sânge la nas.

Cuplul din Carolina de Nord a cerut ajutor spunând că copilul lor are o hemoragie iar paramedicii au intervenit imediat,  dar nu s-a putut face nimic pentru cel mic. Câteva ore mai târziu și geamănul a fost găsit inconștient în casă. Băiatul a fost dus la spital unde medicii au diagnosticat malnutriție severă, dar din fericire au reușit să-i salveze viața.

Citește și O fetiță de 6 ani fură dulciuri într-un magazin, drept pedeapsă mama ei o leagă și îi arde mâinile

Din rezultatele autopsiei pe corpul micuțului s-a confirmat că a murit de malnutriție și de hipotermie severă. Părinții au fost arestați sub acuzația de neglijență și crimă. Ambii bebeluși au dat rezultat pozitivi la opioide la naștere, posibil din cauza consumului de droguri al mamei în timpul sarcinii

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/worldnews/13403721/parents-of-twins-charged-with-murder-tot-dead/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.