Si-au lasat copilul de 12 ani sa moara de foame: “L-au pus in lanturi si l-au lasat sa moara de foame”

Si-au lasat copilul de 12 ani sa moara de foame: “L-au pus in lanturi si l-au lasat sa moara de foame”

A fost înlănțuit la vană din baie și lăsat să moară de foame de  tatăl său și mama vitregă. Un băiat de 12 ani a murit în suferințe atroce de mâinile lui Luis May și Dayana Marina Flores. Micuțul Eduardo Can ar fi fost înlănțuit și legat cu o zgardă de câine și lăsat zile întregi fără mâncare și apă.

Potrivit Mirror, cei doi au pus o cameră de luat vederi în baie, unde copilul era închis. L-au ținut sub supraveghere pentru a vedea progresul deteriorării sale. Băiatul fusese răpit de tatăl său și ținut în condiții de sclavie. După mai multe percheziții, poliția a reușit într-un final să-l găsească, dar starea era acum disperată. Dus de urgență la un spital din Bloomington din Indianapolis, medicii au făcut tot posibilul, dar nu s-a mai putut face nimic.

Vodka inhalată din baloane, noua tendință periculoasă foarte populară în rândul tinerilor britanici

Băiatul avea vânătăi pe tot corpul  și grav subnutrit. Se pare că în acasă erau și cei 3 frați ai săi dar toți erau în stare excelent.  Cei doi monștri nu au avut nicio milă pentru copil și s-au bucurat să-l vadă bolnav, atât de mult încât tatăl său și-ar fi făcut și câteva  selfie-uri  cu fiul său muribund. Cuplul a negat orice acuzație, dar au fost arestați iar cercetările sunt în curs de desfășurare.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.