Și-au închis fiica în pivniță un an de zile. ” Este posedată de diavol”

Randy Snopes și soția sa Katherine vor fi judecați în Illinois, Statele Unite, după au închis cu cheia în pivnișă mai mult de un an de zile.

Tatăl era convins că fetița de 10 ani era posedată de demoni și numai prin izolarea ei ar fi putut să o salveze. Randy, în vârstă de 48 de ani, este acuzat că, pe tot acest timp a dat fetiței  să bea sânge  “pentru a o purifica de un spirit rău”, a explicat el după arest. În aprilie amândoi vor fi pe banca acuzaților. Omul din trecut a pretins că este Isus și a făcut operații ciudate unui alt copil care suferă de o boală rară. Un judecător din Illinois a hotărât că Snopes este apt pentru judecată.

O mamă și-a castrat fiul de trei ani, copilul povestește cu cuvintele sale: ” A făcut-o cu o pensetă”

Inculpatul  vrea să se prezinte în instanță, nu vrea să fe reprezentat de niciun avocat. Procurorii au declarat că fetița a fost forțată să locuiască în subsol timp de un an, chiar și atunci când subsolul se inunda din cauza ploilor. Pentru a se spăla ea folosea o găleată…

posedată1 1În tot acest timp fetița nu a văzut lumina zilei. Poliția Waukegan a primit o informație în anonimat despre această familie. Cu un mandat au pătruns în casă a eliberat copilul.

Cuplul a încercat să se justifice spunând că fata este posedată de demoni. Agenții din  Illinois din cadrul Department of Children and Family Services, au declarat că, după arestarea celor doi monștrii,  cei patru copii ai cuplului au fost luați în custodie.

Fata găsită în subsol și după ce a fost internată în spital a fost transferată într-o instituție de minori.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.