Și-au hrănit fiica nou-născută doar cu produse vegane provocându-i leziuni cerebrale permanente, judecătorul îi scutește de închisoare

Hrănită doar cu alimente vegane provocându-i leziuni permanente ale creierului . Părinții unei fetițe de nici un an au scăpat de închisoare după ce i-au provocat fiicei lor daune permanente  hrănind-o cu o alimentație inadecvată pentru vârsta ei.

Citește și Marea Britanie, papagali scoși dintr-o grădină zoologică: înjurau prea mult

Părinții din Melbourne și-au hrănit fetița doar cu lapte de cocos și alte produse vegane, deoarece familia ei, susținători fermi ai stilului de viață vegan, nu acceptau laptele de la animale nici măcar pentru fetița lor. Cu toate acestea, dieta nu a fost deloc adecvată pentru micuță,  iar consecințele asupra sănătății au fost devastatoare.

În timpul examinărilor medicale li se spusese că acel tip de alimentație nu erau suficient de hrănitor , dar părinții se bazau pe internet și erau convinși că fetița lor ar putea crește fără nicio problemă, până când copilul s-a simțit rău și a fost dus la spital. Fetița prezenta vânătăi, erupții cutanate și pielea decolorată, precum și sângerări interne. Malnutriția severă i-a provocat o paralizie cerebrală, o tulburare neurologică pe tot parcursul vieții care implică o coordonare slabă, slăbiciune musculară și tremurături. Cuplul, potrivit Metro , a fost denunțat, dar instanța i-a scutit de închisoare deși au fost considerați vinovați.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.