Și-au facut singuri dreptate: un violator a fost castrat după ce a violat în grup două fete

Poliția din Africa de Sud a lansat un avertisment pentru populație, după ce un bărbat suspectat că a participat la un viol în grup a murit după ce a fost castrat de mai multe persoane furioase, lângă Johannesburg.

Oamenii legii transmit localnicilor să nu își facă singuri dreptate în aceste cazuri și relatează că victima, împreună cu alți 2 suspecți, a fi violat „în mod repetat” două fete de 14 și 18 ani. Aceștia erau înarmați cu un cuțit și o armă atunci când le-au abordat pe fetele care se plimbau într-un parc, sâmbătă seara.

Citește și Popcorn blocat între dinți, un bărbat de 41 de ani riscă să moară din cauza unei infecții foarte rare

Un trecător a văzut ce s-a întâmplat și a alertat comunitatea. Oamenii au venit la fața locului și au decis să se răzbune, astfel că l-au prins pe unul dintre agresori și i-au tăiat testiculele, după care l-au bătut până a murit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.