Și-au drogat cei șase copii și au plecat la discotecă: o fetiță moare în incendiu

Și-au drogat cei șase copii pentru a-i adormi și au plecat la discotecă: o fetiță moare în incendiu

Ryana Davenport și Gevona Smith au fost arestate în legătură cu incendiul care a avut loc între 6 și 7 iulie în Nashville, SUA. Cele două femei și-ar fi narcotizat copiii (șase minori) și apoi s-ar fi dus la la o discotecă într-un club de noapte. Lumânări aprinse în interiorul apartamentului au provocat un incendiu carea ucis-o pe micuța Jream Jenkins, de 9 luni.

Fiicele îi fac o fotografie mamei și i-o arată: ” Datorită lor acum sunt în viață, m-au salvat ”

Cele două femei,  Ryana Davenport și Gevona Smith au fost ambele acuzate de uciderea lui Jream Jenkins de nouă luni și de rănirea celor alți cinic copii ai lor care au fost internați la spital cu intoxicații grave.

O anchetă a departamentului de pompieri și a poliției a concluzionat că Davenport și Smith se aflau într-un club de noapte din Madison când a avut loc incidentul. Cuplul s-a întors în complexul rezidențial după ce pompierii și polițiștii erau deja acolo.  Davenport și Smith au fost arestate iar judecătorul a stabilit cuțiunile de 250.000 și respectiv 150.000 de dolari

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.