Și-au bătut joc de un băiat afect de autism: i-au dat un cocktail cu clor și l-au lăsat să moară

Un băiat de 12 ani afect de autism este în terapie intensivă și riscă să moară după ce a băut o băutură pe bază de clor.

Pe 9 octombrie,  doi frați Ronnie și Jimmy Philips  au părăsit în secret locuința din Crawley (Sussex, Anglia) în timp ce părinții lor dormeau pentru a ieși cu băieți mai mari. Cei doi preadolescenți s-au simțit galvanizați de petrecerea timpului liber cu băieții mai mari și când unul dintre ei i-a oferit lui Ronnie în vârstă de 12 ani cu autism, o băutură, băiatul nu s-a gândit niciun moment că cei doi doreau să-i facă rău… Pentru el toți îi erau prieteni.

La scurt timp după ce a băut substanța, Ronnie s-a prăbușit la pământ și băieții au luat-o la fugă. Fratele său, cu un an mai tânăr, s-a temut că a murit și a stat lângă el cerând ajutor. O femeie care a observat scena și s-a oprit pentru a afla ce s-a întâmplat și pentru a- i ajuta . Odată ce a înțeles gravitatea situației, femeia a alertat serviciul de urgență și a solicitat o ambulanță.

Citește și O mamă și-a pus în vânzare fiica nou-născută cu puțin peste 3000 de euro: „Am vrut să cumpăr o pereche de cizme noi”

Ronnie a fost dus de urgență la spitalul St George din Londra, unde medicii l-au plasat într-o comă indusă pentru a încerca să-i salveze viața. Cei doi băieții mai mari care au fost opriți pe stradă în dimineața de după accident . Aparent  ei au rămas afară din casă toată noaptea pentru că se temeau de consecințe.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.