Și-au abandonat fiul de 3 ani și cățelul într-un cimitir în Ajun de Crăciun: povestea micuțului Tony

Abandonat într-un cimitir din Hinckley, Ohio. Un copil de aproximativ 3 ani singur, abandonat în jurul prânzului în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie. O femeie ar fi alertat poliția raportând un copil a fost dat jos dintr-o mașină albastră care ar fi plecat în viteză.

Potrivit comunicatului de presă al poliției Hinckley,   femeia era la cimitir când a văzut o mașină albastră blocând drumul  . Acest lucru i-ar fi atras atenția, determinând-o să se îndrepte spre mașină pentru a-i cere șoferului să o mute. În timp ce se îndrepta spre vehicul a văzut cum șoferul ar fi demarat cu viteză  lăsând în urmă un copil și un câine. Femeia a chemat imediat poliția.  Băiețelul a spus că se cheamă Tony, iar pe părinții lui Katy și David.

Citește și Italia, la 94 de ani cheamă carabinierii: „Este Crăciunul și sunt singur, veniți să facem un toast?”

Băiețelul are ochii albaștri și părul castaniu și este în stare bună de sănătate. Potrivit poliției Hinckley, acesta a fost plasat serviciilor sociale din județul Medina au fost contactate. Autoritățile au cerut ajutorul tuturor cetățenilor  pentru a obține informații suplimentare despre identitatea lui Tony, despre cea a părinților sau a altor rude. Oricine are informații suplimentare ar trebui să contacteze biroul șerifului din județul Medina pentru a vă asigura că tragica aventură a acestui copil poate fi culminată cu un final fericit.

Părinții pentru moment, vor trebui să răspundă pentru abandonarea unui minor și trauma legată de cursa disperată în spatele mașinii părinților care l-au lăsat pe jos împreună cu câinele său. Chiar dacă locul abandonului este foarte puțin frecventat în ajunul Crăciunului, intervenția promptă a femeii care a alertat poliția a fost un adevărat miracol pentru Tony.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.