Si-au abandonat copilul de 5 ani in padure pentru ca a facut pipi pe pe el: parinti arestati

Un băiețel în vârstă de 5 ani a făcut pipi pe el, iar tatăl său îl pedepsește abandonându-l în pădure. Gregory Allan Wilson, 32 de ani, și-a abandonat fiul într-o pădure din apropierea unui loc numit St. Peter, Minnesota. Copilul a fost găsit de unii agenți în timp ce mergea singur pe drum.  Oprit de polițiști, copilul le-a explicat că a fost abandonat pentru că a fost prea rău.

Imediat agenții au pornit o anchetă pentru a descoperi cine sunt părinții copilului. Tatăl Gregory Allan Wilson de 32 de ani și partenera lui Lynda Michel de 43 de ani,  au recunoscut că și-au lăsat copilul singur în pădure. Cei doi au explicat că doreau doar  să-l pedepsească, dar nu până acest punct. După ce l-au lăsat câteva minute bune singur în pădure, s-au întors pentru a-l lua acasă pe copil, dar el dispăruse.

O mama isi rapeste fata de 4 ani si o preda unui pedofil: dorea sa-si pedepseasca fostul sot

Potrivit Metro, pe corpul copilului s-au descoperit mai multe semne de violență. Tatăl, după ce a fost interogat  a recunoscut că i-ar fi dat doar o palmă la fund pentru că s-a scăpat pe el, și nimic mai mult . Cuplul se află în închisoare și așteaptă  sentința definitivă, în timp ce copilul a fost încredințat serviciilor sociale.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.