Și-a violat propria fiică de față cu soția! Un român de 44 de ani ajuns în spatele gratiilor în Italia

 Și-a violat propria fiică de față cu soția! Un român de 44 de ani ajuns în spatele gratiilor în Italia.  Sunt povești adevărate demne de cele mai îngrozitoare fime horor!

Un român de 44 de ani din Torino a ajuns după gratii marțea trecută pentru abuzurile repetate la care și-a supus soția și fiicele.

Bărbatul și-a supus soția și fiicele lui ani la rând la cele mai oribile tratamente abuzându-l atât fizic și verbal. Ba mai mult el și-a abuzat sexual una dintre fete !

Potrivit ilgiornale.it, agenții au descoperit că una dintre fiice a fost violată de propriul tată chiar de față cu mama ei și cealaltă soră.

În toți acești ani de teroare, victimele nu a avut curaj să-l denunțe. Însă, în urmă cu câteva luni, femeia și-a făcut curaj și a cerut ajutorul poliției.

Investigațiile au scos la lumină că tot ceea ce a spus românca este adevărat.

Românul de 44 de ani a fost arestat sub acuzația agresare sexuală a minorei și rele tratamente aplicate rudelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.