Și-a violat fostul iubit amenințându-l cu o sabie: condamnată la 20 de ani de închisoare

Și-a violat fostul iubit amenințându-l cu o sabie: condamnată la 20 de ani de închisoare…. STOP! Cum vine asta? Nu era bărbatul cel care violează femeia sub amenințare? Ba da…dar nu și de data aceasta!

O femeie în vârstă de 20 ani a fost condamnat la 20 de ani de închisoare , după ce și-a amenințat fostul iubit cu o sabie în iunie 2018. Incidentul a avut loc în casa victimei, în Great Falls: femeia ar folosi arma pentru a-și forța fostul iubit la raporturi sexuale.

Spania, în 5 au abuzat de o tânără de 14 ani. Pentru judecători, nu este viol: „A consumat alcool și droguri”

Samantha Mears , originară din Montana, a intrat în casa fostului iubit din Great Falls înainte de a-l ataca în timp ce bărbatul era la benzinărie. Odată întors acasă, bărbatul a fost blocat cu sabia. Samantha „s-a apropiat de el și i-a pus sabia la gât” conform reconstrucțiilor anchetatorilor. Scopul atacului a fost actul sexual. Femeia i-a ordonat să se urce pe pat, să-și scoată hainele și apoi s-a urcat pe el, violentându-l sub amenințarea cu sabia. Odată încheiat actul sexual, după o ceartă violentă bărbatul a scăpat din casă și s-a dus direct la poliție.

Acuzele formulate împotriva ei se referă la hărțuire sexuală de nivelul al doilea și din acest motiv, femeia a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.