Și-a violat fiica pentru a o face să înțeleagă ce înseamnă să fii o … prostituată

Și-a violat fiica pentru a o face să înțeleagă ce înseamnă să fii o … prostituată

Un bărbat, acum în vârstă de 80 de ani, a fost condamnat la 27 de ani de închisoare de către curtea din Townsville, potrivit presei  locale  Townsville Bulletin. Identitatea tatălui  nu a fost dezvăluită pentru a proteja viața privată a fiicelor și a altor membri ai familiei. Omul și-a recunoscut vinovăția și a declarat că îi foarte rău pentru faptele sale. El și-a justificat comportamentul, declarând că dorea să o protejeze ca în viitor să nu poată să devină “dependență de droguri și prostituată”. Omul a spus că a avut “viziune” asupra fiicei sale, că ar fi putut dezvolta o dependență de droguri și să devină o prostituată.

O copilă de 15 luni era să rămână fără o ureche după ce a fost atacată de câinele bunicii

Din acest motiv, el a violat-o în mod repetat timp de 20 de ani începând de la vârsta de 4 ani. Este cu adevărat șocat ce a declarat acest bărbat: o lua cu el la locul de muncă și o viola împreună cu alți de colegi…într-o zi a obligat-o să întrețină raporturi cu un câine…  Pe când avea 15 ani, copila a rămas însărcinată iar mama ei știa acest lucru. I-a împrumutat ficei 300 de dolari pentru a face avort, bani pe care mai târziu a cerut să-i fie restituiți.

Nici când fata s-a căsătorit nu a scăpat de abuzuri. Bărbatul a violat-o când era însărcinată amenințănd-o că o va omorâ pe ea și pe copilul ei dacă va spune la cineva ceva. Într-o declarație pe care tânăra a făcut-o în Tribunal a spus că:

”Tatăl meu a fost o persoană de care mi-a fost frică toată viața mea. A avut un impact traumatic asupra mea, eram doar o copilă care nu înțelegea ce i se întâmplă . Nu înțelegeam ce am făcut pentru a avea un astfel de tratament îngrozitor. Când au început abuzurile, totul s-a prăbușit în jurul meu iar viața mea s-a schimbat pentru totdeauna”.

La această durere se adaugă și faptul că mama nu a  face nimic pentru a o apăra.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.