Și-a violat fiica de doi ani și jumătate și a vândut imaginile pedofililor !

Și-a violat fiica de doi ani și jumătate și a vândut imaginile pedofililor, știrea îngrozitoare este raporată de presa italiană Corriere del Veneto

“Un videoclip a ajuns în centrul atenției  unei anchete de către poliția poștală australiană  care a dezvăluit oroarea și groaza prin care a trecut o fetiță o fetiță de numai doi ani și jumătate. Vinovatul este chiar tatăl micuței, un bărbat în vârstă de 46 de ani din Treviso.

Scenă șocantă! Un bărbat cu pieptul gol trage de o femeie pe străzile orașului: poliția îl oprește, dar…

Acuzația îngrozitoare este aceeași că și-a violat fiica în vârstă de doi ani și jumătate, că a înregistrat scenele  și apoi le-a vândut într-un circuit de pedofili din cealaltă parte a lumii, tocmai în Australia, gândindu-se că nimeni nu va putea să-i afle oribilul secret și va rămâne anonim. Dar chiar unele secvențe din acele filme pedopornografice l-au dat de gol.

Bărbatul a fost astfel arestat a doua zi printr-un ordin semnat de Judecătoria din Veneția.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.