Și-a violat fiica de 14 ani: tată condamnat la închisoare pe viață

Și-a violat fiica de 14 ani: tată condamnat la închisoare pe viață

Tatăl fetei de 14 ani a fost dat de gol după ce o femeie de servici a găsit resturi de hârtie igienică și o pânză albă pătată de sânge sub patul ei din Ackerville, Africa de Sud

Un bărbat de 45 de ani a fost închis pe viață pentru că și-a violat fiica de 14 ani.   Victima a recunoscut că a fost victima abuzurilor sexuale din partea tatălui ei. În urma unui raport medical s-a demonstrat că fetița prezenta  leziuni în zonele intime.  Mama fetei murise de câțiva ani, iar ea rămăsese în grija tatălui.

Citește și Un bărbat și-a decapitat fiul de 2 ani și l-a aruncat la gunoi. Este strigător de ce a decurs la un asemena gest!

Procurorii au declarat că inculpatul nu a arătat nicio  remușcare pentru acțiunile sale,scrie Mirror

Instanța l-a condamnat la închisoare pe viață  joia trecută, în aceeași săptămână în care un alt bărbat a fost închis tot pentru viol împotriva fiicei sale de 15 ani din Africa de Sud.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.