Și-a violat cei șapte copii și i-a obligat să întrețină raporturi cu câinele: condamnat

Marți, 28 mai 2019, un tribunal din Las Vegas (Statele Unite) l-a condamnat pe Christopher Sena, la 54 de condamnări pe viață, cu o pedeapsă minimă de până la 341 de ani de închisoare. Sena a fost găsită vinovat  de 95 dintre cele 120 de presupuse crime, în legătură cu violențele oribile și abuzurile sexuale împotriva celor șapte copii minori. El a fost acuzat de incest și producere de imagini cu abuzuri asupra copiilor.

Cei șapte minori sunt născuți din prima și a două căsnicie.

În afară Christopher Sena, au mai fost condamnate la închisoare pe viață și soția sa (Deborah) și fosta soție (Terri). Deși și femeile au suferit violențe din partea monstrului cu timpul ele au devenit complici în ceea ce privește abuzurile pe care cei șapte copii le-au suferit ani de zile. Arestarea lui Christopher Sena datează din 18 septembrie 2014. Dobrah, soția lui a fost cea care denunțat bărbatul după ce a mărturisit ororile unui avocat, un prieten de familie.

Citește și Anastasia, abandonată de tatăl ei adoptiv într-o groapă: „Era o cheltuială prea mare”

În timpul procesului, avocatul adjunct James Sweetin a reconstruit întreaga poveste, subliniind că violențele sexuale a durat douăzeci de ani. Procurorul a demonstrat  că Sena a filmat abuzurile asupra copiilor, dezvăluind în că aceste videoclipuri erau imagini de violență și raporturi cu câinele familiei.

Judecătorii i-au impus Sena o sentință de sute de ani pentru a pedepsi comportamentul său “foarte egoist” și “foarte pervers”. Odată ce sentința a fost citită, omul s-ar fi fost limitat doar să spună, potrivit presei Las Vegas Review: “Îmi pare rău că trebuie să părăsesc orașul pe care îl iubesc”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.