Și-a vândut mașina pentru a plăti operația câinelui său: ” Aș fi fost devastat dacă l-aș fi pierdut”

Și-a vândut mașina pentru a plăti operația câinelui său: ” Aș fi fost devastat dacă l-aș fi pierdut”

Randy Etter are o legătură foarte puternică cu câinele său Gemini, până în punctul în care nu ar fi permis să i se întâmple nimic rău. Când s-a vâzut nevoit să plătească cheltuielile medicale  nu a ezitat și a preferat să-și vândă mașina pentru a-l ajuta.

Câinele Gemini  și fiica lui Randy au început să se joace cu o sticlă de plastic, dar după câteva minute s-au oprit, amândoi obosiți de la atâta joacă. Gemenii părea însă prea obosit și nu se simțea deloc bine. Începuse să-și urmeze stăpânul, parcă îi cerea ajutor, așa că l-a dus la medic. Cu toate acestea, mai mulți medici veterinari nu au putut identifica cauza bolii, până când un medic nu a să descoperit diagnosticul.

Născută cu o malformație facială, acum poate zâmbi. Intervenția „miraculoasă” asupra unei fetițe de 6 ani / VIDEO

Gemini aveau un blocaj intestinal din cauza dopului de sticlă cu care se juca cu copilul. Singura soluție a fost intervenția chirurgicală, astfel că bărbatul a început să caute cum să strângă cei 4500 de dolari necesari pentru operație. Datorită unui prieten de-al său, a găsit 2000, iar ceilalți i-a obținut prin vânzarea mașinii. „Aș fi cheltuit fiecare dolar din vânzarea mașinii. Aș fi devastat dacă l-aș pierde ”, a spus Randy. Publicarea poveștii pe rețelele de socializare a stârnit conștiința multor persoane care au strâns banii necesari pentru intervenție, permițând proprietarului să plătească costurile a-și vinde mașina.

Astăzi Gemenii este sănătos, a depășit cu bine intervenția și a început  să se joace cu prietenul său de joacă. Între timp Randy nu are cuvinte de mulțumire tuturor celor care și-au dat interesul să-l ajute, înțelegând cât de important este pentru el acest prieten cu patru picioare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.