Și-a vândut fiica pentru a lăsa bacșiș unei femei pe care a cunoscut-o în chat

S-a întâmplat în China unde un bărbat și-a vândut fiica unui cuplu în schimbul a peste 10.000 de euro pentru a a-i lăsa bacșiș unei femei de pe un site de videochat.

Bărbatul, numit Lu, avea doi copii, fată și băiat și în fața polițiștilor a declarat că după ce soția l-a părăsit, acesta nu îi mai putea întreține. Acum el este cercetat pentru trafic de minori după ce în februarie și-a vândut fiica, potrivit Daily Mail.

Bullying: trei colegi de clasă au băgat în ochii unei eleve de 7 ani zeci de bucăți de hârtie

Potrivit presei locale, bărbatul a fost prezentat cumpărătorilor, un cuplu aflat la mai bine 110 kilometri,  de către doi intermediari. Din păcate eacest cuplu nu știa de ce bărbatul dorea așa de mult să-și vândă fetița… Șoților în cauză le murise un băiețel în 2017 și femeia nu mai putea avea copii, așa că ultima speranță era o adopție.  În februarie, cei doi au mers la domiciliul lui Lu din Putian pentru a o lua pe fată și i-au plătit acestuia 80.000 de yuani, adică puțin peste 10.000 de euro.

Potrivit procurorilor, bărbatul a a folosit banii ca să plătească mai multe vloggerițe care ofereau show-uri live pe o platformă de streaming.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.