Și-a vândut fiica de 13 ani pe 30 de euro. Mama o obliga să întrețină raporturi cu bătrânii

Și-a vândut fiica de 13 ani pe 30 de euro !

Fetița de numai 13 ani era trimisă, pentru 30 de euro,  să întrețină raporturi cu bărbații

Carabinierii din Agrigento, Italia, au găsit-o într-o seară în mașnă cu un bătrând e 68 de ani. Acel bărbat o ducea la o stână pentru a face sex cu alți doi bărbați.

Mama fetei era cea care organiza întâlnirile

Azi dimineață, în urma unei anchete coordinată de procurorul din Palermo, carabienierii i-a arestat pe mama fetei și alți șase bărbați cu vârste cuprinse în 18 și 68 de ani au fost arestați

Ancheta efectuată de Carabinieri ” au fotografiat o realitate de degradare profundă și neliniște socială, unde victima, din nefericire, este o fată care în acel moment avea doar 13 ani”.

Investigațiile forțelor de ordine au început după un control rutier efectuat  în decembrie 2017, de-a lungul S.S. 624, în municipiul Sambuca di Sicilia (Agrigento).

Potrivit presei italiene, la miezul nopții, o mașină fusese oprită, la bordul căreia se afla un bărbat de 60 de ani din Gibellina și o fetiță de 13 ani. Carabinierii, suspicioși față de declarațiile făcute de om și de prezența minorei, cu care nu avea niciun grad de rudenie, au decis imediat să investigheze situația, însoțind cei doi la cazerma Carabinierilor din Menfi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.