Și-a uitat fiul în aeroport. O femeie a întors avionul înapoi pentru a-l recupera

O femeie si-a uitat fiul în aeroport , dar când își dă seama că lIpsește, reușește să-l convingă pe pilot să se întoarcă înapoi să-și recupereze copilul.

Un episod unic cu final fericit pentru o femeie care s-a îmbarcat într-un avion de la compania aeriană Saudi Arabian Airlines , din aeroportul Gedda. Episodul s-a întâmplat săptămâna trecută a aeroportul din King Abdulaziz.

Avionul era în fază de decolare când femeia și-a dat seama că și-a lăsat copilul în aeroport.

Citește și  Iran, mass-media: bărbatul care a filmat momentul în care avionul ucrainean a fost lovit de o rachetă a fost arestat

Femeia cuprinsă de panică a cerut imediat ajutorul personalului de zbor care a contactat imediat turnul de control pentru a cere permisiunea să se întorcă și să recupereze copilul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.