Și-a uitat fetițele în mașină: două gemene de 3 ani au murit sufocate la 50 de grade

A lăsat gemenele în mașină în timp ce ea era în casa iubitului ei. S-a întâmplat pe 29 septembrie, când temperaturile din Hinesville, Georgia, erau atât de mari încât cele două fete au murit în urma unui atac de căldură: în mașină erau 50 de grade  ! Acum Claudette Foster s-a predat poliției. Știrile au fost furnizate de presa locală, printr-un comunicat al Departamentului de Poliție din Hinesville.

 

Foster a fost acuzată de dublu omor și cruzime la copii. Când a apărut prima dată în fața judecătorilor din județul Liberty,  a izbucnit în lacrimi atunci când i s-a spus că cererea de eliberare pe cauțiune a fost respinsă. În acea dimineață a lunii septembrie micuțele Raelynn și Payton Keyes de 3 ani, au intrat în mașina lui Foster în timp ce se jucau. Depindea de ea siguranța fetițelor… ea ar fi trebuit să aibe grijă de ele ! Era un tutore legal ales de serviciile sociale.

Cuplul adoptă un copil de 11 ani și îl ucide pentru a încasa asigurarea pe viață a copilului

Din acest motiv, judecătorii, luând în considerare neglijența extremă a comportamentului său, au decis să atribuie întreaga responsabilitatea pentru moartea lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.