Si-a uitat copilul in masina si s-a dus sa se odihneasca: micutul a fost gasit mort a doua zi

Si-a uitat copilul in masina si s-a dus sa se odihneasca: micutul a fost gasit mort a doua zi

Nu există nicio scuză pentru ceea ce a făcut o mamă din Florida.

Poate din cauză că micuțul de doi ani dormea liniștit în mașină, pe scaunul din spate, Jessica Monell nu și-a aminit de el. Epuizată, obosită sau poate din cauza drogurilor, s-a dat jos din mașină, a închis portiera și s-a dus să se culce lăsându-l pe bebelaș în mașină până a doua zi.

 

Când s-a trezit s-a dus la mașină și și-a găsit copilul fără suflare. Povestea îngrozitoare vine de la Pensacola, în statul Florida.

Când Jessica s-a trezit după câteva ore, s-a dus la mașină descoperind trupul fiului ei fără viață. Femeia a fost acuzată de abandon de minor, și ucidere din cuplă. Pentru a-și îngreuna situația, în casa femeii au fost găsite  metamfetamina și marijuana  Potrivit Daily Mail, copilul a fost încredințat altor membri ai familiei, dar miercuri mama lui a plecat să-l ia pentru a petrece un pic de timp cu el, dar… l-a uitat!

 

Și-a adus aminte de el prea târziu…. Incercările medicilor d a-l readuce la viață au fost inutile.  Copilul era deja mort. Nu este clar cât timp a rămas închis în mașină. Autopsia va trebui să clarifice cauzele morții copilului și analizele efectuate femeii vor clarifica dacă aceasta era sub influenza drogurilor.

De Claudiu Bot 

Te-ar putea interesa și Copilă de 12 ani violată de un grup de 11 bărbați: oroare în timpul Carnavalului

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.