Și-a ucis tatăl și i-a tăiat organele genitale. A fost violată regulat încă din copilărie

O femeie a tăiat organele genitale al tătălui ei după decenii de presupuse abuzuri sexuale.

Boonyada Chanchuang în vârstă de 29 de ani, a spus că a fost molestată de tatăl ei, Kasem Bunyachon în vârstă de 58 de ani, de la vârsta de 10 ani. În ultima tentativă  de abuz tânăra de 29 de ani și-a înjunghiat mortal părintele înainte de a-tăia organele genitale cu un cuțit de tăiat pâine.

Femeia a fost arestată miercuri la Bangkok, Thailanda. Polițiștii au vizionat imaginile filmate de o cameră de supraveghere video, care a arătat se vede cum tânăra de 29 de ani încerca să scape de cuțitul plin de sânge într-un coș de gunoi din fața unui supermarket.

Colonelul Kvachkov: „coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

În timp ce era dusă la secția de poliție, tânăra de 29 de ani a făcut câteva declarații presei locale: „În sfârșit am dormit bine azi noapte și vreau ca toți cei responsabili de abuzuri împotriva minorilor să fie pedepsiți”, a spus tânăra.

Mama lui Boonyada le-a spus polițiștilor că fiica ei de trei ani era sub tratament  din cauza abuzurilor, relatează și Daily Star Online.

Femeia l-a descris pe fostul ei soț drept „violent” și l-a acuzat că „violențe extreme” împotriva fiicei sale încă de când era o copilă. Violența constantă a tatălui său a împins-o pe Boonyada la dependența de droguri și consumul de alcool.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.