Și-a ucis soțul și alți nouă amanți după care și-a tratat vecinii cu bucăți de carne dintr-un iubit făcute la grătar / Foto+18

Și-a ucis soțul și alți nouă amanți !

Americanca Kelly Cochran în vârstă de 34 de ani a îngrozit SUA cu crimele sale! După ce și-a omorât soțul și un iubit, este acuzată de alte nouă crime, relatează The Sun.

 

Cochran originară din Indiana a fost condamnată șa 65 de ani de închisoare în luna aprilie 2018. Ee a recunoscut că și-a omorât soțul în 2016 injectându-i o doză letală de heroină La momentul sentinței, femeia era deja condamnată pe viață pentru împușcarea și tăierea în bucăți a iubitului ei Chris Regan, dispărut în 2014.

 

În timpul unui grătar în curtea casei, ea ar fi servit bucăți de carne din iubitul ei, fapt care a fost dezvăluit chiar de familia femeii.

Fratele criminalei a susținut că ea ar mai fi ucis cel puțin nouă bărbați în patru state diferite.  Dacă se va dovedi a fi adevărat, Cochran ar putea deveni cea mai mare criminală din istorie!

HTTT 300x157 1

Te-ar putea interesa și Episcopul care își botează credincioșii cu…bere

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.