Și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit: femeia etalează pe față toți dinții într-un zâmbet larg de fericire

O femeie din Oklahoma zâmbea cu toții în fața aparatului de fotografia al polițiștilor atunci când a fost arestată.

Shanda Johnson-Williams  în vârstă de 48 de ani, a fost arestată marți de Biroul de Investigații de Stat din Oklahoma   după ce soțul ei, Jamie Williams  în vârstă de 48 de ani, a fost găsit mort în casă , potrivit unei declarații publicată de autorități. Williams a fost descoperit duminică în casa sa din Fort Towson, de către biroul șerifului din comuna Choctaw, care a solicitat asistența OSBI în timpul anchetei pentru moartea lui Williams.

Citește și : O femeie vegană și-a dat vecinii în judecată pentru că făceau grătare în grădină: ”Cu acest miros nu mai pot trăi”

Medicul legist a stabilit că bărbatul a murit din cauza mai mulltor răni prin înjunghiere. Au fost date puține informații despre circumstanțele decesului bărbatului, iar  autoritățile au început să suspecteze că soția a fost criminalul. Johnson-Williams a fost arestată marți într-o reședință din Fort Towson și dusă la închisoarea din județul Choctaw, unde a fost arestată sub acuzația de omor de primul grad, relatează Fox News .

Deși acuzată de omor femeia nu pare să fie deloc îngrijorată de ceea ce va urma etalându-și  un rânjet larg de mulțumire

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.