Și-a ucis soțul cu cu mai multe lovituri de cuțit: „A venit acasă beat cu o femeie și mi-a cerut să gătesc pentru ei”

Modelul rus Lilia Sudakova în vârstă de 26 de ani și- a ucis soțul, Serghei Popov, de 28 de ani, din cauza hărțuirii continue pe care ar fi forțată să o suporte. Femeia este acuzată că l-a înjunghiat pe bărbat după o luptă în bucătărie.

Tânăra de 26 de ani a spus că soțul ei s-a întors acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o la bar și i-a cerut să gătească pentru ei. Cu toate acestea, modelul ar fi fost forțat să sufere o serie de episoade de abuz și umilință, după cum a raportat mama femeii. Lilia, foarte renumită în industria modei și a apărut în mai multe reviste internaționale ar fi acționat, prin urmare, în autoapărare.

Citește și Tragedie în familie! O fetiță de o lună a murit de foame: de frica coronavirusului mama nu a cerut a ajutor

Imediat după ce și-a atacat soțul, a sunat la o ambulanță , dar soțul ei murit la scurt timp după spitalizare. Modelul a explicat că a acționat din gelozie văzându-și soțul beat întporcându-se acasă cu o altă femeie și obligând-o să le gătească. Când a refuzat, el a apucat-o de păr și așa ea s-a apărat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.