Și-a ucis soția și a aruncat-o de pe o navă de croazieră

Și-a strangulat soția și a aruncat trupul de pe vasul de croazieră pentru a încasa bani de asigurare . Lonnie Kocontes în vârstă de 62 de ani, a fost condamnat  pentru uciderea soției sale, în vârstă de 52 de ani, Micki Kanesaki, într-o croazieră în Marea Mediterană, în mai 2006.

Se pare că scopul bărbatului a fost să-și bage  în buzunar un milion de dolari, sau suma prevăzută de asigurarea femeii. În momentul evenimentelor a simulat o dispariție, apoi, după ce bărbatul s-a întors acasă în California, cadavrul femeii a fost găsit plutind pe coasta Paola, în Italia. Ar fi fost un plan perfect potrivit autorităților, însă bărbatul înainte de a o arunca în apă a ucis-o pe femeie strangulând-o, astfel încât să declanșeze imediat investigațiile pentru omor.

Abuzată în familie de la vârsta de 12 ani: „Mama obișnuia să semneze în calendar zilele în care va fi violată”

Koncontes și Micki Kanesaki au divorțat în 2002, după șapte ani de căsătorie, potrivit avocatului districtului adjunct, Susan Price, dar locuiau împreună și își împărțeau bunurile. Între timp bărbatul s-a căsătorit cu o altă femeie dar relația lor nu mergea bine, așa că bărbatul și-a părăsit a doua soție și s-a întors la fosta. După uciderea primei soții el a fost acuzat de crimă fiind deja acuzat și de tentativă de omor al celei de-a doua soții.

Acum a fost condamnat la închisoare pe viață,  a informat presa locală .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.