Și-a ucis soția însărcinată pentru că nu mai dorea un alt copil

Un bărbat și-a ucis soția însărcinată în timp ce aveau un raport intim deoarece nu mai dorea copii. Marcelo Araújo, 21 de ani, a mărturisit că și-a ucis soția însărcinată în vârstă de 22 de ani, Francine dos Santos, pentru că nu voia să aibă un alt copil. Cuplul avea deja doi copii, iar tânăr mamă aștepta un al treilea copil. O sarcină nedorită de soț a dus la gestul oribil de a-și ucide cu sălbăticie soția însărcinată.

Araújo a recunoscut că s-a simțit presat de responsabilitățile unei familii, era prea tânăr pentru a fii tată, iar venirea pe lume al un al treilea copil ar fi provocat și mai mari probleme financiare.

Citește și Caz sever de neurofibromatoză: o tânăra mamă naște cel de-al doilea copil iar corpul se umple cu mii de tumori

După descoperirea celei de-a treia sarcini, cei doi soți au început să se certe din ce în ce mai des: femeia voia să păstreze copilul, în timp ce soțul ei ar fi preferat să facă avort. În timp ce aveau un raport intim, el a luat un briceag și a lovit-o de mai mukt ori, înscenând o tentivă de sinucidere, scrie The Sun

La spital, medicii au înțeles că acele tipuri de răni, femeia nu și le-ar fi putut provoca singură. Autoritățile au demarat o anchetă care a dus la arestul soțul care la început a negat inițial orice responsabilitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.