Și-a ucis soția cu 50 de lovituri de cuțit pentru că nu l-a ajutat să ramână în Marea Britanie

Irakianu Dana Abdullah va trebui să-și petreacă cel puțin  18 ani și șase luni de închisoare pentru uciderea soției sale, Avan Najmadeen, de 32 de ani, mama a patru copii, deoarece nu ar fi vrut să-l ajute cu viza de ședere în Marea Britanie. Omul a fost deja condamnat în trecut în Iran de pedofilie.

 

Masacrul s-a produs pe 1 octobrie anul trecut. Criminalul și-a lăsat soția într-o baltă de sânge în  casa ei din Fenton, Stoke-on-Trent, după ce a înjunghiat-o de 50 de ori cu un cuțit de bucătărie. Înainte de a fugi din casă el a dat foc locuinței sperând că moartea soțului va fi atribuită unui accident domestic
A luat un taxi din Liverpool, până la Glasgow unde s-a predat politiei spunând  că este un imigrant neregulat. Nu a mărturisit uciderea soției sale, cu speranța că autoritățile l-ar trimite înapoi în Iran, iar el ar putea evita pedeapsa.

Copii care traiesc „ca niste caini vagabonzi” acoperiți cu fecale, gandaci si gunoi VIDEO / FOTO

Trebuie spus că omul a fost deja condamnat pentru pedofilie în țara sa de origine, în 2013 pentru abuzul sexual al unei minore de 13 ani. Cu acea ocazie, el ar fi fost și torturat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.