Și-a ucis sora pentru că a dezonorat familia: condamnat la închisoare pe viață

Și-a ucis sora pentru că a dezonorat familia: condamnat la închisoare pe viață

Qandeel Baloch a fost cea mai cunoscută vedetă de socializare din Pakistan.  Supranumită Kim Kardashian din Pakistan, tânăra avea sute de mii deurmăritori pe social media. A publicat fotografii și videoclipuri cântând și dansând twerking, împotriva tradițiilor și legilor stricte islamice ale țării sale.

A devenit populară, a fost plătită pentru a promova produse pe conturile sale de socializare și a apărut în mai multe videoclipuri muzicale. Urmând drumul către faimă în 2014, s-a căsătorit și a avut un fiu . În 2015, ea a fost catalogată de Google printre primii 10 cele mai impoartante persoane din Pakistan. În timp ce continua să publice postări controversate, a fost avertizată de consultantul său în domeniul branding-ului digital Junaid Qasiche, „că merge prea departe”.

Mireasă însărcinată moare cu câteva minute înainte să ajungă la altar: bebelușul a fost salvat

Tânăra a fost invitată să se întâlnească cu binecunoscutul religios Mufti Abdul Qavi din Karachi, în luna sfântă a Ramadanului iar Mufti, a publicat selfie-uri cu ea pe conturile sale de socializare.  Religiosul a fost criticat pentru că nu s-a comportat necorespunzător prin expunerea lui cu o femei nerespectabilă. Religiosul a fost umilit și expulzat din ordinea sa religioasă. La scurt timp după aceea, tânăra a fost găsită moartă în patul său.

Fratele ei Waseem, a spus că a drogat-o și apoi a strangulat-o până la moarte „pentru că dezonorat” numele de familie, scrie BBC.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.