Și-a ucis sora însărcinată cu 12 lovituri de cuțit, apoi a cerut o biblie

O tânără însărcinată a fost înjunghiată brutal de fratele ei și a lăsată să moară într-o baltă de sânge. Potrivit poliției, bărbatul a mărturisit ulterior crima.

Potrivit Metro Co. UK , femeia în vârstă de 32 de ani, Jennifer Chioma Ebichi, a fost găsită întinsă pe podeaua bucătăriei sale cu mai mult de 12 de răni de cuțit. Crima a avut loc în Pflugerville, Texas, pe 27 decembrie. Criminalul în vârstă de 25 de ani, Ebichi, Michael Egwuagu, a fost arestat de agenții de la fața locului, după ce l-au găsit complet gol și acoperit de sânge. Un vecin, care a preferat să rămână anonim, a declarat presei  CBS că l-a văzut pe Egwuagu  aruncându-și hainele într-o coș de gunoi în afara casei, apoi i-a cerut o biblie.

Citește și O mamă pedofilă și-a abuzat fiica de 5 ani și a trimis videoclipul pe Facebook: condamnată

 

Băiatul, o fostă vedetă de fotbal a colegiului de la Universitatea din Texas din San Antonio, s-a filmat cu telefonul în timp ce ieșea din casă cu un cuțit de bucătărie. În videoclip el spunea „ Am ucis-o pe Jennifer”.

Jennifer era în ultimul trimestru de sarcină și chiar dacă medicii au încercat să facă tot posibilul de a salva tânăra și copilul, nu s-a mai putut face nimic,  au murit la fața locului. Martin Egwuagu, fratele mai mare al lui Michael și fratele geamăn al lui Jennifer, le-a spus anchetatorilor că sora lui  i-a scris un mesaj devreme vineri dimineață, spunându-i că Michael „era acasă și trece printr-o criză”.

Martin a spus că și-a găsit fratele pe stradă în genunchi, cu biblia în mână și se ruga.  Egwuagu a fost arestat și dus la închisoare. El este reținut pe cauțiune pentru 500.000 de dolari.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.