Și-a ucis mama și frații și a plecat la școală ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic: tânăr de 16 ani arestat

Și-a ucis cu sânge rece mama și frații și apoi a plecat la școală ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic. Landon Durham, un adolescent în vârstă  de 16 ani din Munford, Alabama, și-a ucis mama și frații mai mici  gemeni, din motive care până înacest moment sunt necunoscute.  Cei trei au fost găsiți morți în apartamentul lor cu  numeroase răni de cuțit.

Adolescentul, potrivit Daily Mail, imediat după crime.  Un vecin ar fi dat alarma, însă, când a ajuns poliția, i-a găsit pe cei doi băieți și pe femeie pe podea într-o baltă de sânge. Pentru ei nu s-a mai putut face nimic, iar autopsiile vor putea clarifica dinamica crimelor.

Citește și O dădacă a opărit fetița de 16 luni de care avea grijă pentru a pleca mai repede de la servici. Motivul este șocant

Întreaga comunitate este sub șoc de ceea ce s-a întâmplat, toți cunoșteau familia.  Erau persoane  afectuoase și respectuoase și nimeni nu s-ar fi gândit niciodată că băiatul ar putea fi capabil de un astfel de gest. Landon este acum în închisoare și va fi judecat ca  un adult.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.