Și-a ucis mama și frații pentru a fi singura moștenitoare

Moștenitoarea bogată, Darya Pereverzeva, a fost condamnată la 16 ani de închisoare. Ea este acuzată pentru că i-a cerut  logodnicului să-i ucidă mama și frații , pentru a putea să-și pună mâna pe moștenire.

De fapt, tânăra a planificat uciderea împreună cu logodnicul ei și a reușit să-l manipuleze tânărul, Dmitri Kolesnikov, de 27 de ani. Acesta din urmă a fost condamnat la închisoare pe viață ca făptuitor al crimei. Sentința a fost emisă de tribunalul  de la Moscova.

 

Crima oribilă datează din 7 septembrie 2014. În acea zi, vila familiei din orașul Terenkhovo, a ars din temelii. Incendiul a fost stins de către pompieri, care au găsit trei cadavre carbonizate care aparțineau al mamei de 43 de ani și a celor doi frați în vârstă de 12 și 3 ani. Chiar de la început, investigațiile s-au concentrat pe Darya și Dmitri.

Dimitri a mărturisit că a declanșat focul, dar a recunoscut că Darya a fost cea care a stabilit planul. Între timp, tânăra  fiind ultimul moștenitor rămas, a fugit în Thailanda pentru a pune mâinile pe moștenirea prețioasă a familiei.

Citește și Mamă bătută de colegele de școală ale fiicei sale: le denunțase pentru hărțuire

La întoarcerea în Rusia, femeia de 26 de ani a fost arestată de poliție și în toate etapele procesului a apărut calmă și impasibilă, fără să arate cel mai mic sentiment de vinovăție pentru crimă. Tânăra nu a și-a recunioscut niciodată faptele și nu a vărsat nici o lacrimă nici  la înmormântare mamei și a frățiorilor ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.