Și-a ucis mama și a transmis secvențe live pe pagina sa de Facebook

Și-a ucis mama și a transmi secvențe live pe pagina sa de Facebook

Caz șocant în care un Jeffrey Langford, în vârstă de 24 de ani, a postat un videoclip în direct pe Facebook în care o arăta pe mama lui aparent decedată, în timp ce striga că nu va merge la închisoare.

Un criminal care a decapitat o fetiță de 8 luni cu un cuțit de bucătărie pentru a fi executat prin împușcare

Potrivit Fox News, Graciela Holker, în vârstă de 45 de ani a fost găsită moartă în apartament, unde a fost descoperit și un pistol. Langford le-a spus inițial anchetatorilor că nu a atins arma în acea noapte, dar după ce s-a descoperit că folosise pistolul, a precizat că voia să se sinucidă, dar că pistolul a rămas în mâinile mamei lui.

După arest Langford a afirmat că mama sa a consumat alcool, după care s-a împușcat în cap și că a postat videoclipurile în direct drept „un apel de ajutor”.

Tânărul a fost arestat și acuzat de crimă, obstrucționarea justiției și folosirea unei arme periculoase sub influența alcoolului.

Sursa: Fox News

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.