Și-a ucis mama în Ajun de Crăciun și a dansat cu sora lui lângă cadavru: doi frați de 14 și 23 de ani au fost arestați

Și-a ucis mama în  Ajun de Crăciun și apoi și-a luat sora la dans lângă trupul neînsuflețit al femeii. Tragedia a avut loc pe 24 decembrie la Springville, Utah, SUA.  Potrivit rapoartelor presei locale, adolescenta de 14 ani și-a văzut fratele mai mare în vârstă de 23 de ani luând arma și împușcând-o pe Victoria Ramirez, mama lor în vârstă de 43 de ani. După crimă, cei doi au început să danseze chiar lângă cadavrul mamei lor.

Citește și Și-au abandonat fiul de 3 ani și cățelul într-un cimitir în Ajun de Crăciun: povestea micuțului Tony

Acuzațiile tulburătoare au fost făcute de o altă soră de 17 ani, care susține că a asistat la uciderea mamei sale. Tânăra de 17 ani a spus poliției că s-a închis într-o baie și a sărit pe fereastră pentru a scăpa. Tânăra a fugit la casa unei surori mai mari din apropiere și a sunat la poliție.

Adolescenta  de 14 ani a fost arestată și interogată de poliție. La început ar fi negat că a fost prezentă la crimă, după care a mărturisit tot. Fratele ei în vârstă de 23 de ani, autorul crimei,  a fost și el arestat, dar a refuzat să răspundă la întrebările poliției.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Acest articol a fost verificat cu https://www.abc4.com/news/local-news/2-parents-shot-and-killed-inside-separate-homes-in-just-over-a-week-in-springville/
                                                  https://metro.co.uk/2020/12/25/girl-14-did-celebratory-dance-with-brother-23-after-he-shot-their-mother-dead-at-dinner-table-
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.