Și-a ucis mama cu un par și a abuzat de cadavrul. Poliția a descoperit o scenă îngrozitoare

Este o poveste înfiorătoare, în care protagonistul este un bărbat de 58 de ani  Lindsey Turiano care și-a bătut mama cu o violență extremă. Poliția a confirmat că cea mai mare parte a craniului și creierului său lipseau în momentul descoperirii cadavrului , scrie Daily Star Online. Oribila crimă s-a petrecut la sfârșitul lunii august.

Un tată și-a omoarât fiul de 11 luni: l-a aruncat de pe un pod, apoi s-a dus la cârciumă

Fiul criminal a recunoscut că și-a sufocat mama, Norma de 89 de ani,  în dormitorul său din locuința lor din San Antonio, Texas. Turiano a dezbrăcat-o și a încercat să o violeze , trăgând-o în sufragerie în timp ce ea dădea cu picioarele încercând să se apere și să se salveze.

Potrivit poliției, când iul criminal a văzut că săraca mamă se împotrivește a lovit-o în mod repetat cu un par în cap  până a murit.

”Odată moartă, acuzatul și-a târât mama într-o altă cameră și a abuzat de cadavrul mamei sale”, au scris în verbal agenții.

Pe 14 iulie,  polițiștii s-au dus în casa doamnei Norma după ce au fost avertizați de fiica ei , care a spus că nu a auzit-o pe mama ei de câteva zile. Agenții au descoperit cadavrul femeii în stare de descompunere iar fiul criminal  era inconștient și sever deshidratat întins pe podeaua din bucătări. Bărbatul a fost dus la spital.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.