Și-a ucis iubita și fiul lor de 4 luni: nu vrea să-i plătească pensia alimentară pentru copil

Pentru că nu dorea copilul și nu vrea să plătească pensia alimentară, Enoch Zarceno în vârstă de 25 de ani, l-a înjunghiat pe micuțul Bentley de 4 luni și pe mama sa Heather Cook de 32 de ani, la casa lor din Bennington Circle, Tennessee. Cadavrele celor doi au fost găsite unul lângă altul de polițiștii au fost alarmați de vecini.

Femeia ar fi rămas însărcinată după prima noapte petrecută cu tânărul  vârsta de 25 de ani. Imediat băiatul a spus că nu își dorește copilul și i-a propus să îi dea o mână pentru avort.  Heather a refuzat categorit și a ales să ducă sarcina, fără să-i ceară nimic fostului iubit. Cu toate acestea, după nașterea copilului, ea l-a urmărit și i-a cerut să o ajute cu o întreținere.  Atunci  Enoch a decis să efectueze gestul nebun.

O bătrână de 90 de ani a fost jefuită și violată de doi minori în Italia: unul dintre ei era prietenul nepotului victimei

Cu câteva zile mai devreme, tânăra mamă de 32 de ani ceruse sfaturi într-un grup secret pe Facebook. Câteva rude ale femeii au confirmat că între cei doi au discutat mult despre custodia și întreținerea copilului, mai ales după ce Heather a decis să-l dea în judecată.

Prins de disperare, tânărul de 25 de ani i-a ucis pe amândoi și apoi a dat foc apartamentului. Acum este în închisoare sub acuzația de omor de gradul I și incendiu agravat.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.