Si-a ucis iubita, a dormit in pat cu cadavrul dupa care i-a dat foc: condamnat la moarte

Si-a ucis iubita, a dormit in pat cu cadavrul dupa care i-a dat foc: condamnat la moarte

Mai întâi și-a masacrat prietena, apoi a doarmit cu cadavrul  o noapte iar dimineața, i-a ars trupul. Curtea Supremă din Malaezia l-a condamnat la moarte pe criminalul, Abd Khalid în vârstă de 48 de ani.

 

Ancheta poliției a arătat că Abd Khalid a lovit-o cu o chieie franceză în mod repetat în zona capului pe Rohani Hashim, în vârstă de 30 de ani, după care a izbit-o de mai multe ori cu capul de un stâlp de marmură din camera de zi. A doua zi, când bărbatul nu era în casă,  sora lui și nepotul său au intrat și au observat că a fost ceva nu este în neregulă când au descoperit pete  de sânge sub canapea, sub covorul din camera de zi și când au văzut ceșușa  unui foc chiar în spatele casei.

 

Polițiștii l-au arestat pe Abd Khalid după ce au găsit o pungă de plastic neagră îngropată sub pământ care conțineau un craniu uman și fragmente osoase. În această pungă au mai fost găsite  și bucăți de carne și dinți. Analiza ADN-ului a reușit să confirme că rămășițele carbonizate aparțineau femeii.

 

Știrile sunt raportate în versiunea online a ziarului The Star.

Te-ar putea interesa și Londra sub soc: Un mare actor din Broadway s-a spanzurat de un pod din Central Park

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.