Și-a ucis fosta soție însărcinată cu o săgeată în inimă: nu suporta să o vadă fericită

Nu suporta să-și vadă soția în sfârșit fericită. Nu putea tolera ca și copiii săi să găsească seninătatea cu noul soț al mamei lor și mai ales că un alt bebeluș trebuia să se nască peste câteva săptămâni să le aducă și mai multă bucurie  familiei. Criminalul Ramanodge Unmathallegadoo în vârstă de 51 de ani, a fost condamnat la 33 de ani de închisoare, dar nimeni nu va putea readuce înapoi mama copiilor,  ucisă cu o săgeată în inimă  într-o casă la est de Londra.

Relația dintre el și Sana Muhammad, în vârstă de 35 de ani, a început în urmă cu mulți ani: ea avea 16 ani când cei doi s-au căsătorit. De atunci au fost ani fericiți și momente dificile, în care s-au născut cinci copii. Căsnicia a ajuns la sfârșit în 2012, când Sana și-a rupt glezna sărind de pe o fereastră în încercarea de a scăpa din mâinile soțul ei. S-a dus la poliție, și l-a denunțat reușind să obțină un ordin de îndepărtare a lui Ramanodge și interzicerea de a se apropia de casa familiei.

Citește și India, părinții se opun căsătoriei lor, doi îndrăgostiți s-au spânzurat ținându-se de mână

După divorț, Sana s-a căsătorit cu Imtiaz Muhammad. Copiii îl iubeau, iar familia aștepta la al șaselea copil. O idilă distrusă pe 12 noiembrie 2018, când Ramanodge, înnebunit de gelozie, și-a îndeplinit răzbunarea: s-a prezentat la casa femeii cu două cruci, săgeți, un cuțit, bandă de izolat, clești și un ciocan. A intrat în casă și și-a lovit fosta soție cu o săgeată. Deși a fost dusă de urgență la spital la spital, medicii au reușit să salveze miraculos copilul, dar Sana a murit. Ramanodge l-a fi omorât și pe Imtiaz dacă nu ar fi fost oprit de copiii cuplului care au sunat imediat la poliție.

Judecătorul Mark Lucraft, QC a descris omorul lui Sana drept un „atac brutal și malefic”: „El a planificat cu atenție acest atac. Avea două arcuri încărcate și sunt sigur că intenționează să-l atace și pe Imtiaz.”

După verdict, Imtiaz a adus un omagiu „sufletului său pereche”, descriind-o ca pe o femeie extraordinară și vulcanică: „A fost foarte amabilă, vorbăreață și întotdeauna m-a făcut să râd. A fost sufletul meu pereche, cea mai bună prietenă a mea, soția mea, partenera mea și tot ceea ce am iubit. Ram trebuia să fie foarte gelos pe viața pe care o construisem cu Sana. Era speriată și îmi amintesc că ea spunea mereu: „El nu iartă și nu uită. Îi place să creeze probleme. Nu-i pasă că poate să piardă totul ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.