Și-a ucis fiul pentru că era gay: mama condamnată la 25 de ani de închisoare

Itaberli Lozano avea doar 17 ani când mama lui l-a ucis. După crimă, i-au dat foc corpului și l-au ascuns: nu suporta ideea că fiul ei este gay

Tatiana Ferreira Lozano Pereira a fost condamnată la 25 de ani și 8 luni de închisoare pentru că și-a ucis  fiul ei Itaberli Lozano și i-a dat foc . Crima a avut loc în urmă cu 25 de ani, dar în cele din urmă s-a făcut dreptate. Femeia nu a acceptat că fiul ei este homosexual și, deși s-a declarat pentru prima dată nevinovată, unele dovezi au stabilit contrariul.

Itaberli Lozano  era conștient de intoleranța mamei sale, iar cei doi se certau adesea. În ultima vreme băiatul a decis să plece și să trăiască cu bunica sa paternă. Dar pentru femeie nu a fost de ajuns, așa că ia întins o capcană. Pretinzând că ar dori să facă pace, mama și-a chemat înapoi fiul  acasa dar acolo îl așteptau doi bătăuși angajați de ea pentru ”a-i da fiului o lecție”.   Băiatul a fost bătut mai întâi cu bestialitate, dar mama  nu s-a  mulțumit  și le-ar fi cerut celor doi să-l omoare. Când  bătăușii au refuzat, femeia a luat un cuțit de bucărtărie și ia tăiat gâtul. Cu ajutorul soțului ( tatăl vitreg al băiatului) cei doi au ascuns corpul și i-au dat foc. Imediat după crimă, femeia, a depus o plângere pentru dispariția lui, pretinzând că este îngrijorată de faptul că fiul ei nu s-a mai întors.

Citește și Marea Britanie, maniacul sexual din Harrow a fost condamnat la 33 de condamnări cu închisoarea pe viață

 

Cu ea au mai fost condamnați și  Victor Roberto da Silva și Miller da Silva, la 21 de ani și 8 luni,  implicați în această crimă oribilă. Alex Canteli Pereira , fostul partener al femeii, a fost trimis și el în spatele gratiilor: ar fi ajuta-o pe femeie să incedieze cadavrul .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.