Și-a ucis fiul în vârstă de 3 ani și i-a aruncat trupul în râu, pentru a putea pleca în vacanță

O mămică și-a ucis copilul cu sânge rece pentru a putea pleca în vacanță . Chiara Pasic a fost condamnată la 30 de ani de închisoare în aprilie 2018 pentru că și-a ucis pe fiul Denis, în vârstă de trei ani.

Femeia a plănuit totul: mai întăi l-a sufocat pe micuț cu o perină până când acesta nu a mia mișcat după care l-a aruncat în portul din Pula, Croația. Femeia a raportat dispariția fiului, dar anchetatorii au înțeles imediat că era vorba de o pruncucidere. După mai multe ore de interogatoriu, femeia a mărturisti fapta. Femeia se pregătise să plece într-o vacanță în Macedonia, iar cel mic era în plus…

Citește și O femeie leșină în timp ce dă de mâncare unor câini vagabonzi, câinii o devorează de vie

Conform rapoartelor judecătorești, Pasic nu a arătat nicio remușcare pentru fapta comisă. Femeia în vârstă de 33 de ani a fost condamnată la trei decenii de închisoare și doi ani într-o instituție de psihiatrie.

Potrivit Mirror, femeia își creștea singură copilul, deoarece soțul ei era închis la o închisoare din Bosnia și Herțegovina.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.