Și-a ucis fiul de trei ani în mașină: „Plângea, l-am sufocat”. Criminalul este fiul unui fost ministru

Și-a ucis fiul de trei ani în mașină: „Plângea, l-am sufocat”. Criminalul este fiul unui fost ministru

Alfie Lamb avea trei ani când a murit strivit și sufocat de scaunul mașinii de către iubitul mamei sale, Stephen Waterson.

Era 15 februarie 2018 iar acum la un an și jumătate distanță  Waterson s-a pledat vinovat pentru uciderea copilului. Tragica a poveste a fost scrisă de toate  tabloidele britanuce, deoarece tânărul de 26 de ani este fiul adoptiv al fostului ministru britanic, Nigel Waterson.

O moldoveancă din Italia a fost înjunghiată în abdomen de 12 ori de fostul iubit

Alfie a murit sub ochii mamei sale Adrian Hoare. Inițial Stephen Waterson a negat uciderea lui Alfie, dar în timpul procesului a fost afișat un videoclip cu imaginile de supraveghere în care se vede cum băiețelul fugea după mama lui plângând înainte de a se urca în mașină.  Conform reconstrucției, copilul plângea și Waterson l-a zdrobit cu scaunul împotriva scaunului său.

„Nu-mi spune mie un băiat de trei ani ce să fac !”, a spus el agitat. Copilul a murit din cauza traumatismelor prin asfixiere trei zile mai târziu.

Waterson, care a avut deja trei condamnări anterioare pentru atac, a amenințat-o pe mama copilului și pe alți trei martori că îi va face ”să dispară” dacă nu vor confirma versiunea sa. Unul dintre paramedicii ajuns la la locul faptei a declarat:

„Bebelușul era pe pământ în stop cardiac, nu respira”. “Unii martori prezenți au încercat să justifice spunând că băiețelul a adormit într-un taxi și, când au ajuns la destinație, nu l-au mai putut trezi.” Salvatorii au negat această ipoteză: „am observat vase de sânge în jurul ochilor. Ceva nu ne-a convins imediat ».

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.