Și-a ucis fiul cu o doză mare de heroină: ”Am crezut că este un calmant de tuse”. Mama arestată

A încercat să-și trateze fiul de tuse cu heroină și l-a ucis. Rosemary Freeney, din Florida, a fost arestată după ce și-a ucis fiul de 2 ani Devin,  administrându-i o doză fatală de heroină. Ea și partenerul ei au fost arestați sub acuzația de omor.

După ce femeia i-a dat micuțului doza de heroină copilul a început să se simtă foarte rău până la punctul în care femeia a fost nevoită să ceară ajutor medicilor.

După spusele femeii, copilul a tușit toată noaptea , așa că a doua zi i-a dat heroină convinsă că îi va trece. Dar a doua zi, bebelușul nu s-a mai trezit și mama a chemat paramedicii, scrie presa locală.

Copil obligat să trăiască într-o cușcă înconjurată de șerpi. O familie întreagă arestată

Transportat de urgență la spital copilului nu i s-a mai putut oferi niciun fel de ajutor  și a fost declarat mort. Testele toxicologice au demonstrat că băiețelul a fost drogat. Femeia a negat că a administrat în mod voluntar heroină fiului său, afirmând că este convinsă că este vorba despre un medicament pediatric. Acum, cuplul își așteaptă procesul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.