Și-a ucis fiica de un an și jumătate ținând-o sub jetul de apă clocotită: acuzată mama în vârstă de 26 de ani

Micuța Gracie avea doar 19 luni , puțin peste un an și jumătate, când mama ei i-a provocat moartea. Aceasta a fost stabilită de instanța din Nottingham, care a găsit vinovată de moartea micuței  pe Katie Crowder, mama în vârstă de 26 de ani.

Potrivit celor rezultate din anchetă, Katie Crowder, în vârstă de 26 de ani, și-ar fi băgat fiica de doar 19 luni, sub jetul de apă clocotită din cadă, în casa lor din Mansfield, Nottinghamshire, Anglia. În ciuda țipetelor de durere și suferință ale fetiței, mama a așteptat o oră înainte de a duce copilul la casa bunicilor, pe aceeași stradă, în condiții disperate. Era 6 martie  când fetița a ajuns la spital câteva ore mai târziu, dar a fost prea târziu.

Citește și Torturată de mama vitregă ca Cenușăreasa: bătută, umilită și forțată să mănânce ardei iute

Medicii au declarat decesul fetei. Gracie a raportat arsuri severe pe cel puțin 65% din corp, scrie Mirror. Mama criminală ar fi fugit cu micuța în brațe la casa părinților ei, țipând „e moartă, e moartă”. Procesul  s-a încheiat marți. Crowder pledase nevinovată, negând acuzația de crimă și susținând că nu ar fi făcut niciodată rău copilului. Crowder s-a apărat spunând judecătorilor că, în timp ce fetița era în cada cu apă, ea curăța „mizeria pe care a făcut-o câinele nostru”. După ce a terminat de curățat a găsit-o pe fetiță inconștientă în baie.

Dar instanța nu a crezut-o susținând o versiune diferită a faptelor. De fapt, Gracie a murit în câteva ore, nu instantaneu. Pentru judecători, în acel moment mama a înțeles că fiica ei nu va supraviețui și și-a construit un alibi, curățând locul crimei înainte de a cere ajutor. Pentru a-și agrava situația, rezultatele toxicologice din sângele lui Crowder au descoperit cocaină  care ar fi fost consumată cu puțin timp înainte de moartea lui Gracie.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.